Kom naar de open dag op zaterdag 13 mei

Zaterdag 13 mei opent Bouwbedrijf Andree haar deuren tijdens Winsum Op de Kaart! Kom tussen 11.00 en 16.00 uur langs voor een kijkje achter de schermen op St. Michaelsberch 5. Maak kennis en laat je vrijblijvend informeren en inspireren.

Op ons bedrijventerrein kan je zien wat Bouwbedrijf Andree al meer dan 10 jaar doet op het gebied van Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie en Verbouw. Daarnaast is de realisatie van kozijnen onze specialiteit en adviseren we graag over de juiste manier van isoleren met energiebesparing als resultaat. Een actueel onderwerp waarover deze dag diverse informatie verkrijgbaar is.

Als gerenommeerde aannemersbedrijf werken we geregeld samen met externe partijen, waarop we kunnen bouwen. Om dit te benadrukken is Peter van der Veen Bouwkundigbureau deze middag aanwezig voor vragen en/of een toelichting. Bezoekers met bouw en/of verbouwplannen kunnen mede door deze aanvulling inspiratie op doen en zich vrijblijvend laten adviseren. Bouwbedrijf Andree is in het gehele traject een vertrouwde partner; van advies, bouwtekeningen, uitvoering tot oplevering. Het is ook mogelijk voordelig bouwmateriaal te bestellen.

De kids kunnen mee! Een springkussen, maar ook een hapje en een drankje zorgen voor het nodige vermaak. Kom jij ook?

BouwbedrijfAndree-winactie

Het laatste nieuws op Facebook