Verbouw en aanbouw volgens
de huidige normen

Heeft u uw ideale woonplek gevonden, maar wilt u toch graag wat ruimer wonen? Verhuizen is niet altijd noodzakelijk om aan al uw woonwensen te voldoen. Aanbouwen of het verbouwen van uw huidige woning kan voor grote positieve veranderingen zorgen. Wij regelen graag het gehele proces voor u: van tekenwerk tot het sleutelklaar afleveren van uw ‘nieuwe’ eigen woning.

In goede samenwerking met Wietse B. Ligthart verzorgen wij het tekenwerk voor onze klanten. Afgestemd op uw wensen wordt eerst gekeken naar wat de mogelijkheden zijn, waarna dit wordt verwerkt in een bouwtekening en ontwerp. Hierbij wordt u ook op de hoogte gebracht van de eventuele beperkingen en (on)mogelijkheden die een vergunning in de weg zouden kunnen staan. Is het ontwerp akkoord, dan kunnen wij tevens de vergunning voor u aanvragen.

Alle werkzaamheden met betrekking tot de verbouw of aanbouw van uw woning kunt u bij ons neerleggen. Onder andere fundering, heiwerk, badkamer, keuken, vloeren en een goede isolatie van uw woning zijn werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren. Ook voor bijvoorbeeld het ‘oppimpen’ van uw jaren ’50 woning in oude stijl, maar volgens de huidige energienorm, bent u bij ons aan het goede adres.