Van bouwbestek tot realisatie
van nieuwbouw

Heeft u optie op een bouwkavel en wilt u hier graag uw droomwoning realiseren? Wij verzorgen graag de bouw en alle bijbehorende voorbereidingen voor u.

In samenwerking met Wietse Ligthart worden uw woonwensen omgezet naar een ontwerp en bouwbestek, inclusief de benodigde (EPC) berekeningen. De (omgevings)vergunning wordt aangevraagd, waarna er kan worden gestart met de bouw. Op basis van een heldere planning en persoonlijke communicatie gaan wij te werk. Dit alles uiteraard rekening houdend met de hoogste energie- en comfortnormen en geheel afgestemd op de huidige leefstandaard. U bedenkt het, wij voeren het uit.

Altijd al van een inloopkast of tweede badkamer met sauna gedroomd? Of kiest u nu eindelijk voor een kookeiland en mooie grote zonlicht doorlatende tuindeuren in de keuken? Bij nieuwbouw kunt u, afhankelijk van het budget, uw woning geheel naar wens indelen. Een moderne straatgerichte woning van beton met aluminium kozijnen of juist een tuingerichte houtskeletwoning met authentieke houten kozijnen, alles kan!

Wij verzorgen niet alleen de bouw van nieuwbouwwoningen, maar ook van garages, bedrijfsgebouwen of andere losstaande nieuwbouwobjecten.